Over Schoenen Pillot

Bent u op zoek naar een paar exclusieve Italiaanse damesschoenen die uw vrouwelijkheid extra onderstrepen? Of naar een bijpassende Italiaanse handtas die uw look helemaal áf maakt? Dan moet u zeker eens een kijkje gaan nemen bij Schoenen Pillot in Hoogstraten. Samen met haar ervaren team ontvangt Valerie Knevels u in haar uitnodigende winkel. 

Het aanbod van Schoenen Pillot bestaat uitsluitend uit modieuze Italiaanse damesschoenen en handtassen die uitblinken door hun exclusiviteit, maar bovendien ook heel betaalbaar zijn. Trendy collecties die Valerie op basis van haar eigen smaak en de feedback van haar klanten samenstelt om een breed publiek van jong en oud aan te spreken.Inspiratie put ze niet alleen uit modebladen en fashionwebsites, maar ze trekt ook geregeld naar Italië om ter plaatse de allernieuwste trends te ontdekken. 

Schoenen Pillot is al meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in Hoogstraten. Valerie nam de zaak in 2011 over van haar moeder Christine. Om haar eigen stempel te drukken ontwikkelde ze meteen een totaal nieuw winkelconcept. Het strakke en uitnodigende interieur laat de collectie optimaal tot haar recht komen en staat garant voor een heel rustgevende shopervaring. Een ervaring die u aan den lijve kunt beleven door gewoon even een kijkje te gaan nemen op de Vrijheid 138 in Hoogstraten. U bent van harte welkom.